Másológép serviz

Vállaljuk Canon másológépek, canon nyomtatók, canon multifunkciós nyomtatók szervizelését garanciával, kedvező árakkal, akár vidékre is. Nálunk nem csak szervizeltetheti másológépét, nyomtatóját, üzemeltetheti is, vagyis meglévő másológépére, nyomtatójára kérhet üzemeltetési ajánlatot, így előre kalkulálhatja költségeit. Hogyan működik? Felhív minket, mi kimegyünk Önhöz, átvizsgáljuk másológépét, nyomtatóját vagy multifunkciós eszközét, ha találunk rajta éppen cserére szoruló alkatrészt vagy kelléket/dobegység, fixáló stb./ azt kicseréljük Önnek térítés ellenében, a cserétől számítva indulhat az üzemeltetés. Itt Ön másolati példányok után fizet egy meghatározott összeget/1,9-4 forint között/ attól függően milyen tipusú gmásolóval vagy nyomtatóval rendelkezik és Mi mindent biztosítunk Önnek a zavartalan üzemelés érdekében határozatlan ideig, amíg Önöknek megfelel. Ha kifogy a festék, lejár a másolóhenger, dobegység futásteljesítménye, ha tönkremegy egy alkatrész, ha csak tisztítíni kell, semmiért nem kell külön fizetnie, még a munkadíjért illetve kiszállásért sem. Mi mindent adunk a fizetett lapköltségért cserébe. Önnek egyedül a papírt kell biztosítania, ha nincs rá forrása, kérésére abban is segítünk. Bármilyen színes másológép vagy nyomtató üzemeltethető ha van benne számláló, ugyanis minden hónap végén kerül elszámolásra az aktuális hónapban másolt, nyomtatott oldalak száma.

Ugan ezekkel a paraméterekkel vállaljuk ricoh másológépek, nyomtatók, multifunkciós eszközök javítását, karbantartását, üzemeltetését.

Ha Sharp másológépe, nyomtatója vagy multifunkciós gépe van, azok szervizelését is tutdjuk vállalni gyors és rugalmas határidővel.

Kérjen ajánlatot és mindenben készséggel segítünk önnek.